Pangasius in sos picant

de marcela1979 in Pangasius, 21 Noi 2010 | 5784 vizualizari

 

Azi fiind dezlegare la peste mi am adus aminte de o reteta pe care o facea mama mea .

 

INGREDIENTE

  • file de pangasius
  • condimente pentru peste
  • ulei
  • pt sos:100 ml apa
  • vegeta
  • piper
  • tarhon
  • 5-6 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • 1 ardei iute
  • sos de rosii,pasta de rosii sau bulion de casa
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pangasius in sos picant:

Se iau fileurile de pangasius,se scurg de apa si se pun intr-o tava.Se condimenteaza cu condimente pentru peste, se stropesc cu ulei si se dau la cuptor  pentru 10 minute.Intre timp se pregateste sosul astfel: se pune intr o craticioara 100 ml apa,se adauga ardeiul iute tocat,vegeta,cateii de usturoi pisati,piper,tarhon si foile de dafin si se lasa sa fiarba cateva minute.Se scoate tava cu pestele din cuptor si se toarna sosul aromat strecurat peste peste si se da iar la cuptor pentru 5 min.Dupa ce au trecut cele 5 minute se scoate iar tava si se mai adauga sosul de rosii si se da iar la cuptor inca 10 min .Intre timp se mai stropeste pestele cu sosul format.Cand e gata se serveste.

TIPS-URI

1

tarhonul e mai bun daca este verde .eu am avut numai uscat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pangasius in sos picant" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Prima Latte III rosu

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

COMENTARII (1)

Bucataras Medi 1

21.11.2010, 18:43

fiind zi de dezlegare la peste azi s-a gatit foarte mult peste..................

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cald cu peste